top of page

Door samen te onderzoeken wat voor jou werkt op het gebied van persoonlijk energie management, kan ik helpen bij het vinden van meer balans in je leven en meer balans tussen werk en privé. Je leert bewuster en op een andere manier omgaan met je energie, tijd en activiteiten.

Destinypebble is er voor coaching en begeleiding op het gebied van persoonlijk energie management.

Persoonlijk energie management heeft alles te maken met balans in je leven. Balans over de dag, balans tussen tijd voor jezelf en anderen, balans privé en werk, balans in inspanning en ontspanning en ga zo maar door. 

Als er ergens de balans weg is, kun je dat aan verschillende dingen merken.

Bijvoorbeeld dat je je halverwege de ochtend al afvraagt hoe je de rest van de dag moet doorkomen? Of dat je altijd aan het rennen bent en geen tijd meer voor jezelf hebt? Merk je dat je thuis komt na het werk en nergens meer zin in hebt en alleen nog maar moe bent?

Als je dit wilt veranderen en weer meer balans wilt hebben, dan zou ik je daar graag bij willen helpen!

 

IMG_3938.JPG

Je kunt contact opnemen met mij via het contactformulier, per e-mail of per telefoon.

Voor meer informatie kun je ook op deze website kijken en mijn blogs lezen. 

Mocht je wat meer informatie willen hebben over persoonlijk energie management, dan kun je misschien de gratis minicursus hier downloaden. Er staat informatie in over persoonlijk energie management gecombineerd met een paar oefeningen. 

Website:

Deze website is nog in ontwikkeling. En dat zal ook zo blijven! Ik zal altijd blijven kijken naar verbeteringen en veranderingen. Kijk gerust rond!

Mocht je tips of opmerkingen hebben, dan hoor ik die graag. Je kunt het me laten weten via het contactformulier of per e-mail. Als tekst onderstreept is, dan wordt je door gelinkt als je er op klikt!

Blogs, boeken en andere dingen:

Regelmatig plaats ik een nieuwe blog (don't shoot me als dat niet altijd lukt!). Ik blog over zaken die met persoonlijk energie management te maken hebben, maar ook over de dagelijkse dingen die ik tegen kom. Natuurlijk kun je ook 'verzoekjes' indienen. Als ik er iets over weet, dan kan ik er een blog over schrijven.

Ik vind het heerlijk om te lezen en wil graag wat ik gelezen heb met jullie delen. Eens in de zoveel tijd zal ik een boekreview oftewel boekbeoordeling plaatsen.

Destinypebble bekertje suiker0004 copy-0
bottom of page